Nele speelster van het jaar

Nele speelster van het jaar
2 juni 2017 Alain
Handbalclub Uilenspiegel Wilrijk heeft deze maand het handbal in Wilrijk weer wat meer op de kaart gezet .

 

21 mei organiseerden wij , samen met DHW Antwerpen, de Vlaamse jeugdfinales handbal in de sporthal van de Bist . Een goed gevulde sporthal (supporters +/-600) kwamen de spannende finalewedstrijden volgen en zagen dat Uilenspiegel Wilrijk Belgisch kampioen werd bij de M14 ( meisjes onder 14 jaar) en Vice-Vlaams kampioen bij de M16 en de J16.

 

2 juni  was het verkiezing van speelster en speler van het jaar en ook daar werd Uilenspiegel Wilrijk in de spotlights geplaatst.

 

De G-sportwerking werd in de bloemen gezet . We zijn de enige handbalclub in België die een G-sportaanbod heeft voor kinderen met een verstandelijke beperking en/of ASS .

 

En als kers op de taart werd Nele Antonissen verkozen tot handbalspeelster van het jaar .

 

Enkel de spelers, speelsters en de leden van de sportieve staf hadden stemrecht en ze beloonde haar met een ruime zege in de strijd om de titel van speelster van seizoen 2016-2017
Nele , speelster bij de Nationale damesploeg de black Arrows,  is na haar jeugdopleiding bij Uilenspiegel 2 jaar gaan handballen in eredivisie in Nederland (V&L Geleen) maar heeft vorig seizoen even een stap terug gezet naar de Belgische competitie om haar studies Bachelor Lichamelijke opvoeding af te maken. Dit seizoen trad zij aan bij DHC Waasmunster waar zij een schitterend jaar beleefde en waar zij tussen het trainen en de matchen door ook nog de G-sportploeg van Uilenspiegel Wilrijk begeleidde.
Kersverse speelster van het jaar Nele, heeft nog iets anders te vieren. Haar knalprestatie van dit jaar leverde haar een contract op bij Sercodak/Dalfsen, bekerwinnaar in Nederland.  Haar titel van speelster van het jaar is dan ook oververdiend!

 

of heeft Morrenhof Jansen/Dalfsen iets te vieren…