corona maatregelen

corona maatregelen
15 maart 2020 Els Gonthier

Beste uilen

Update: Alle handbal competities stopgezet voor 2019/2020.

Zoals deze week al aangekondigd worden alle sportinfrastructuur gesloten tot 31 maart.Dit betekent dat sporthal De Bist, Sporthal De Willecom, Sporthal Pius X en sporthal Don Bosco niet meer toegankelijk zijn.Vanuit de  federale en gemeentelijke overheid werden deze maatregelen nog verstrengd.

  1. periode loopt van vrijdag 13 maart tot en met 03 april. Dus enkele dagen extra
  2. ook niet sportieve activiviteiten zijn verboden in stedelijke sporthallen. Dus vergaderen in sporthal is niet aan de orde
  3. cafetaria is ook een no go-zone gedurende deze periode. Onze kuisploeg zal trouwens tafels en stoelen extra onder handen nemen ifv het virus.

Concreet voor onze sporters, supporters, ouders, familieleden en sympathisanten: er worden geen trainingen of wedstrijden georganiseerd tijdens de periode van 13 maart tot en met 3 april .

We hopen met deze informatie nog meer duidelijkheid te bieden en rekenen op ieders verantwoordelijkheidsgevoel om deze maatregelen te respecteren.

Naar aanleiding van de Corona-virus pandemie hebben Stad Antwerpen en gemeente Edegem beslist om alle sportinfrastructuur te sluiten vanaf vrijdag 13 maart tot en met 31 maart 2020.

We houden jou op de hoogte van zodra de situatie verandert of als de lock down van sportinfrastructuur wordt verlengd.

We betreuren uiteraard dat we onze leden geen handbal kunnen aanbieden tijdens deze periode maar beseffen dat deze maatregelen nodig zijn om de versrpeiding van het virus zoveel mogelijk te beperken.

Indien je vragen hebt kan je ons

  1. mailen : kris.geens@skynet.be of els.gonthier@gmail.com
  2. telefoneren, enkel indien de situatie dringend is , op het nummer 0499540492. Een boodschap inspreken kan, we trachten dan zo snel mogelijk te antwoorden

Sportieve groeten,
Kris Geens
secretaris Uilenspiegel hv vzw
kris.geens@skynet.be