covid-team HV Uilenspiegel

covid-team HV Uilenspiegel
10 augustus 2020 Els Gonthier
Uilenspiegel heeft een COVID-team opgestart die de maatregelen rond ‘sporten in COVID-tijd’ opvolgt. Het team bestaat uit Jeroen Driesen, Frie Horemans, Giannoula Tsakitzidis en Fee Vanhille.

We beseffen dat sporten een gezondheidsrisico kan vormen en daarom willen wij onze sport (handbal)activiteiten zo veilig mogelijk organiseren.
Het COVID-team volgt de maatregelen van de Nationale veiligheidsraad op, maar ook de bijkomende maatregelen die gelden in de provincie Antwerpen en Stad Antwerpen. We interpreteren deze maatregelen voor onze handbalclub Uilenspiegel en stellen praktische documenten en draaiboeken op zodat het handballen bij Uilenspiegel verantwoord en veilig kan verlopen voor iedere doelgroep en situatie. Zo denken we na over handbal door jeugdspelers, senioren, G-sporters, tijdens trainingen, wedstrijden, … in de sporthal, op kamp. Ook de cafetaria, aanwezigheid,van supporters ,… krijgen onze aandacht.
Uilenspiegel gaat voor corona-proof handballen en daar willen wij als Covid-team ons steentje toe bijdragen.
Heb jij opmerkingen, vragen of suggesties dan kan je ons bereiken via COVID.uilenspiegel@gmail.com. Wij stellen jullie betrokkenheid zeer op prijs.
Covidteam Uilenspiegel goes for Corona-proof!