G-handbal

maand van de sportclub

maand van de sportclub

Zin in een nieuwe sport/uitdaging in 2023?

Zin in een nieuwe sport/uitdaging in 2023?

Uilenspiegel = handbal voor iedereen = ook G-handbal

Handbalclub Uilenspiegel is een club die iedereen de mogelijkheid wil bieden handbal op zijn/haar niveau te spelen, hetzij recreatief, hetzij competitief, hetzij topsport. Daarom zijn we in oktober 2015 gestart met G-handbal .Handbal voor kinderen van 6 tot jongvolwassenen met een verstandelijke beperking en/of ASS.
We voorzien een exclusieve werking en een inclusiewerking in overleg met ouders en trainers.

Interesse of vragen? Je kan contact opnemen via ons contactformulier of met Patrick De Mot.

Patrick De Mot kan al wat meer uitleg geven. We maken daarna graag een afspraak om de specifieke behoeften/ noden van je kind te leren kennen en onze ploeg wat ruimer voor te stellen.  Je kind kan dan enkele weken komen proberen of het klikt.  Onze trainers  zien je graag komen.

Alle info over je ploeg in één overzicht? Klik hieronder op de juiste ploegenbrochure.

Trainingsmomenten

Zaterdag: 10u45 -13u15   (Sporthal De Bist)

  • Basisaanbod:              11u00- 12u00
  • G-multimove:             11u00 – 12u00
  • Inclusiegroep:            12u00 – 13u30
  • Jongvolwassenen:      12u00- 13u30

Trainers

Katrijn

Hanne

Kwint

Lars

Kaat

Marleen

Patrick

Jenthe

Karen

Jente D

Yarne

Seppe

Selina

Kato

Anneleen

Janne

Senne

Shirley

Teambegeleiders (Teamcoördinatoren)

Betzi

Dirk

Frie

Els VH

Hannah

Els

G-sporters van Handbalclub Uilenspiegel vertellen….     En blijven vertellen…

En willen jullie stiekem uitnodigen om eens mee te komen trainen…. Je bent altijd welkom!

Lowie (°2003, KOCA):  Elke week ga ik graag naar de handbaltraining in Wilrijk. We beginnen steeds met een opwarming. Na de opwarming spelen we altijd een wedstrijd. Ik gooi graag met de bal en ben tevreden als ik een goal kan maken. Mijn trainsters heten Hanne, Marleen, Katrijn en Patrick. We zijn met 8 en dat vind ik heel leuk. Ik doe hard mijn best tijdens de handbal en dat geeft een goed gevoel. In de zomer ga ik mee op stage voor 1 week. Alle leden van de hele club Uilenspiegel gaan mee. Het is heel leuk en het kampvuur is plezant.

Maja (°2004, de Leerexpert): Ik train ook elke week in Wilrijk en ik speel extra mee met de meisjesploeg van Uilenspiegel,  dan train ik in Hoboken. Dus eigenlijk speel ik in 2 ploegen, de G ploeg en bij de meisjes. Ik vind beiden leuk, soms wel zwaar bij de meisjes. Ik speel ook wedstrijden op zaterdag en soms op zondag. Wij doen ook samen uitstappen en weekends zoals op boerderij building en in januari ga ik mee op winterstage in de Hoge Rielen.

Charlotte (°2005, Groenlaar): Ik sta graag in de goal als keeper! Dan moet ik ook de bal uitgooien. Onze opwarming is rondjes lopen en hindernissenparcours met de bal. Ik was vorig jaar mee op handbal kamp. Het was super, met een groot kampvuur.  Ik kan mijn team niet missen. Ik ga ook heel vaak supporteren voor de groten, vooral hun opwarming vind ik leuk om te zien. Ook de Nationale handbalploeg “the Black Arrows” zie ik graag spelen. Onze trainster van vorig jaar , Nele, speelt hier in mee. Vorige maand was het restaurantweekeind en in mei was het Beach handbal op Sint Anneke. We spelen dan met heel Uilenspiegel tegen elkaar.

Jente (°2006, Ritmica): Ik speel mee in 2 ploegen, onze G ploeg en de U10.  Ik vind ze allebei even leuk.  Bij de G-ploeg doen we altijd een parcours en op het einde ook een wedstrijdje en we doen ook heel leuke oefeningen.  Onze trainers zijn leuk en lief.

Lars (°2004, Sint-Jozef OV4): Ook ik speel in 2 ploegen, de G-ploeg en de J14.  Wedstrijden, tornooien en de meeste training vind ik leuk.  Door het vele trainen ben ik al sterk gegroeid.  Ik voel me thuis in beide ploegen.

Rune (°2010 Groenlaar): IK heb op de handbal geleerd om hard te lopen en vol te houden. En leren en goed te gooien, goalen te maken en ballen tegen te houden. We hebben leuke trainers.

Jonathan (2004, Bubao De Regenboog)  Ik ben 2 jaar geleden begonnen bij de G-ploeg van Uilenspiegel en doe het heelgraag. De trainers zijn erg lief en ik kan niet ophouden ze te knuffelen. Tijdens de zomerstage heb ik de spelers van alle andere ploegen ook leren kennen en dat was reuze leuk. Ik kleef nu hun stickers in het uilenspiegel stikkerboek . Het leukste vind ik om keihard naar de goal te werpen en doelpunten te maken , dan krijg ik high fives van mijn trainers. Cool !

G-eweldige handballers

¨Promofilm '20