Internationaal G-sport tornooi een schot in de roos !

Internationaal G-sport tornooi een schot in de roos !
12 november 2018 Els Gonthier

Het eerste internationale G-handbaltornooi van België is een feit!  Onze G-eweldige handballers van HV Uilenspiegel – België namen het op tegen BFC – Nederland.

Het werd een heerlijke handbalnamiddag in de Bist in Wilrijk!

De supporters waren enthousiast en de spelers lieten het beste van zichzelf zien.  Er werden 3 wedstrijdjes gespeeld en tussendoor speelden de kleinste een oefenwedstrijd.

De eerste wedstrijd speelde HV Uilenspiegel een sterke wedstrijd.  Het mooie samenspel resulteerde ook in mooie punten.  BFC gaf zich echter niet gewonnen.  Ze lieten zien dat ook zij straffe handballers zijn en wonnen de tweede wedstrijd.  Maar dat kon HV Uilenspiegel niet laten gebeuren.  De derde en laatste wedstrijd werd erg spannend, de punten gingen gelijk op.  Uiteindelijk won HV Uilenspiegel nipt.

Tussen de drie wedstrijden toonden de kleinste G-handballertjes hun handbaltalent tijdens een oefenwedstrijdje tegen broers, zussen en enkele M17 meisjes.  Het was leuk om zien hoe trots en enthousiast iedereen op het veld stond.

Na deze geweldige wedstrijdjes aten we samen heerlijk spaghetti.  En uiteraard hoorden daar de leuke verhalen over de voorbije wedstrijd bij!

We zijn super trots op onze G-eweldige trainers en begeleiders, want zij lieten onze kinderen vandaag héél hard schitteren!

klik hier voor de foto’s van onze huisfotograaf Alain

Ook handbalstartpunt.nl heeft een artikel gepubliceerd ! Dikke merci

https://www.handbalstartpunt.nl/nieuws/internationaal_gsport_tournooi_tussen_uilenspiegel_en_bfc