Klusjesweekend Uilenspiegel

Klusjesweekend Uilenspiegel
26 juli 2016 Els Gonthier

5/08 -6/08 -7/08 nemen we de sporthal onder handen  🙂 

Om  U de kans te geven zich te ontluiken en verder te ontwikkelen als klusser, organiseert Uilenspiegel graag voor U een klusjesweekend van 5/08 tem7/08/2016 .
Aangezien wij de sporthal de Bist samen met de stad Antwerpen beheren betekent dit dat wij zelf wel wat verantwoordelijkheden hebben en voor het onderhoud van de sporthal moeten zorgen.

Schilderen, opruimen, poetsen, gaatjes boren, gaatjes stoppen, inventarislijsten maken,  we hebben het allemaal in petto en verzameld op ons todo-lijstje. Aarzel dus niet om de mouwen op te stropen, want alles wat je zelf doet, doe je beter.

 Kan u Ă©Ă©n van de dagen een handje komen toesteken zou dit super zijn !  Zo kunnen wij het nieuwe seizoen starten met een propere sporthal, afgewerkte kleedkamers, een aangename cafetaria, een volledig ingerichte fitness enzenz…
Dus alle Bob De Bouwers en bijhorende Wendy’s zijn dan ook meer dan welkom, Kunnen wij het maken? Nou en of! Kunt U alleen in de voormiddag of namiddag … geen probleem … wij zijn U graag komen.
Sportieve groeten en nog een fijne vakantie gewenst .
Het Uilenspiegel – klusjesteam.