Lidgelden 2022-2023

Beste,

Een nieuw seizoen komt in zicht met nieuwe uitdagingen voor de uilenfamilie. Met ons 350 willen we er een mooi seizoen van maken met fantastische, leuke en gezellige momenten. We rekenen op jullie medewerking want Uilenspiegel is een vereniging van en voor de leden.

Wij willen verenigen door samen te sporten, te trainen, deel te nemen aan activiteiten, een helpende hand uit te steken. Financieel je steentje bijdragen zorgt voor telkens wat extra budgettaire ademruimte.

In bijlage vind je de uitnodiging om het jaarlijks lidgeld te betalen. Met deze bijdrage kunnen we alvast een heel eind op weg om het komende seizoen de financiële eindjes aan elkaar te knopen. We wensen al onze huidige en nieuwe leden een fantastisch seizoen 2020-2021 waar we ‘verenigd’ aan kunnen werken.

Het Uilenbestuur

Klik hier om de brief te downloaden : lidgelden 2022-2023

 

Als sportvereniging heeft Uilenspiegel hv vzw een maatschappelijke taak op te nemen. Vanuit onze vereniging willen we onze sport toegankelijk houden voor onze leden. Indien u een  vraag heeft over betalingsspreiding en/of sociale tarieven dan kan U contact opnemen met Kris Geens (secretaris HV Uilenspiegel) . De vraag wordt in alle vertrouwen behandeld.