Onze huisfotograaf

Onze huisfotograaf
26 december 2016 Els Gonthier

U hebt hem waarschijnlijk al eens opgemerkt naast het handbalveld ….
Alain onze huisfotograaf ….
Toen de dames naar eerste Nationale promoveerden moesten zij een ploegfoto hebben voor de persconferentie . Via de schepen van sport , Robert Moens,kwamen wij in contact met fotoclub ICON van Wilrijk.
En van het één kwam het ander . Alain Decamps maakt de eerste schitterende fotoreeks van onze dames en toen sprong de magie over tussen handbalclub Uilenspiegel en Alain. Waar hij in het begin vooral langst de zijlijn van de damesmatchen was te vinden ,kom je hem nu overal tegen …. in de Bist tijdens de matchen van de senioren , op de Hoge Rielen tijdens de zomerstage van de jeugd, tijdens de matchen van de Nationale ploeg, in de cafetaria tussen pot en pint, bij de pagaddertornooien om naast foto’s te trekken ook nog eens te supporteren voor zijn dochter ….
Dankzij Alain hebben wij ondertussen schitterende foto’s van onze club.
Ook onze foto’s van de nieuwe website werden door Alain gemaakt . Het vraagt soms enig geduld van de spelers , want alles moet 100%  juist zijn ,maar het resultaat is altijd schitterend.

Neem zeker een kijkje onder het tabje media –> foto’s . Daar vindt U naast de foto’s van Alain ook nog het picasa web album van HV Uilenspiegel met een massa sfeerfoto’s van vroeger en nu .