Openingsweekend meer dan geslaagd !

Openingsweekend meer dan geslaagd !
22 september 2019 Els Gonthier

Zaterdag 21 september speelden onze fanionteams hun eerste thuismatchen van het seizoen, stelde de jeugd zichzelf voor aan het publiek en stalen onze cheerleaders de show tijdens de pauze. Een zeer geslaagde avond ..hier kan je als club alleen maar van dromen en genieten.

Dames 1 toonden dat ze een plaatsje in de hoogste damesreeks in België verdienen

De eerste thuiswedstrijd van onze dames met ineens een overvolle tribune. Ze begonnen sterk aan de match en toonden wat ze waard zijn. Ze komen op voorsprong en na 15 min staat het 10-7. Ze gingen de kleedkamer in met 14-12 op het scorebord. Ondertussen kwam de act van de avond. Onze uilen cheerleaders lieten zich van hun beste kant zien. Pas na min 12 in de 2de helft kwam DHW op voorsprong met 20-21. Onze dames bleven goed vechten, maar de laatste 10min won de ervaring tegen onze uilinnen. Uiteindelijk werd het 27-33.

Ook onze beloften maken het DHW zeer moeilijk. Ze verliezen nipt met 1 punt (25-26), na ook bijna een volledige match voor te staan. We zijn dan mischien wel de opkomers, maar onze beloften maken het 2 weken op rij de tegenstander extreem moeilijk!

We willen graag het talrijk opgekomen publiek en onze geweldige jeugdploegen heel hard bedanken!! ❤️🖤 (onze tribune was zelfs te klein…) 💪👊

 

Eerste reacties na zege van DHW op Uilenspiegel

De eerste reacties na #DenDerby tussen Uilenspiegel Wilrijk HV en DHW united Antwerpen kan je hier bekijken Sportbeat TV

Geplaatst door Sportbeat TV op Zaterdag 21 september 2019

 

Netjes gedaan #Derby Uilenspiegel vs DHW Antwerpen

Netjes gedaan in #DenDerby uit Uilenspiegel Wilrijk HV vs DHW united Antwerpen Sportbeat TV #handbal #dames #sportbeatTV

Geplaatst door Sportbeat TV op Zondag 22 september 2019

Heren winnen eerste wedstrijd van competitie tegen HK Waasmunster.

Een volle tribune, de clubdag en de start van de competitie… meer motivatie was er niet nodig om Waasmunster vanaf het begin bij de keel te grijpen. Prima samenspel in aanval en een stevige verdediging resulteerden in een 19-17 ruststand.

Na de rust gingen de heren op hun elan verder. Een kloof van zes doelpunten bleef gedurende een kwartier staan. Hierna stokte de motor even waardoor de bezoekers konden terugkomen. Een spannend einde met een 33-32 op de scorebord was nipt voldoende voor een verdiende zege.

Inzet en mentaliteit waren vandaag de sleutelwoorden en laten het beste vermoeden voor de rest van het komende seizoen.

FOTO’S VOLGEN