Registratie nieuwe leden HV Uilenspiegel

Welkom bij HV Uilenspiegel

 

Als nieuw lid van Uilenspiegel dient u zich aan te melden via sportadminstratie (ledenbestand HV Uilenspiegel) en moet u zich registreren bij de Vlaamse handbalvereniging.

Hieronder vindt U de richtlijnen. Indien vragen , vul dan ons contactformulier in dan helpen wij u zo snel als mogelijk verder.

Het Uilenspiegelteam

Aanmelding bij HV Uilenspiegel

Beste nieuwe speler van HV Uilenspiegel

Van harte welkom bij onze club.
We vragen om u aan te melden via onderstaande link.

Aanmelding bij HV Uilenspiegel 

Op deze manier kunnen wij uw gegevens toevoegen aan ons ledenbestand en kunnen wij u gericht info sturen voor de ploeg waar u speelt in het seizoen 2019-2020.
U gaat ook een link krijgen naar onze  sportadministratie waar u dan de trainingen, wedstrijden en info van de club gaat terugvinden.
Indien nog vragen,vul dan ons contactformulier in.
Wij helpen u zo snel als mogelijk verder .

Het uilenspiegelteam

Registratie bij de Vlaamse handbalvereniging

Registratie bij de Vlaamse Handbalvereniging

Nieuw vanaf de aanvang van dit seizoen is de online-registratie van uzelf bij de Vlaamse handbalvereniging. U moet surfen naar naar de website van de Vlaamse Handbalvereniging te surfen en daar op de button “PLATFORM” te klikken om uzelf te kunnen registreren.

Registreren bij de Vlaamse handbalvereniging

Zoals u zal merken, werkt deze registratie op basis van een unieke code voor elk lid, namelijk uw rijksregisternummer. Zo kan er nooit twijfel over uw identiteit bestaan.
Uiteraard dient de opgave van dit nummer enkel om u te registreren en wordt deze informatie op geen enkele manier gebruikt voor andere doeleinden dan voor het vaststellen van uw identiteit en wordt deze ook niet gedeeld met derden. (zie hiervoor de privacyverklaring die u eveneens op onze website kan terugvinden)
Van zodra u uw persoonlijke gegevens in uw profiel hebt aangevuld en hierbij de club waarbij u wenst aan te sluiten hebt ingegeven via het tabblad ‘lidmaatschap’, wordt uw registratie bezorgd aan uw clubsecretaris die deze nog eerst even moet bekrachtigen. (deze krijgt uw rijksregisternummer voor alle duidelijkheid overigens niet te zien; enkel uw telefoonnummer, adres en dergelijke die hij als clubsecretaris kan gebruiken voor de nodige communicatie binnen de club). Nadat hij uw registratie heeft bevestigd, komt deze vervolgens op het secretariaat van de VHV terecht die u dan tenslotte als lid aansluiten bij de federatie.

Vanaf dat ogenblik wordt er u een lidnummer toegekend en bent u verzekerd. Vanaf 5 dagen na deze registratie mag u ook opgesteld worden op de competitiewedstrijden waaraan uw ploeg binnen de club deelneemt, mits voorleggen van uw identiteitsbewijs bij aanvang van elke wedstrijd.

Van zodra u geregistreerd bent, zal u bij een volgende inlogpoging uzelf kenbaar dienen te maken aan de hand van het VHV-lidnummer dat u zal meegedeeld worden vanaf het ogenblik dat uw aansluiting definitief is.

Ondervindt U problemen bij de registratie , neem dan contact op met kris.geens@skynet.be

Het Uilenspiegelteam