restaurantweekend positief effect op wedstrijden

restaurantweekend positief effect op wedstrijden
9 oktober 2018 Els Gonthier

We kunnen terugblikken op een geslaagd restaurantweekend 🙂

203 eters smulden in de Bist waar ze tussen het eten door ook nog supporterden voor de verschillende teams die thuis schitterende matchen speelden.


De U12 Edegem beet de spits af maar moest in Brasschaat hun meerdere erkennen. We zagen mooie acties maar Brasschaat was net iets beter .

Daarna speelde Uilenspiegel Wilrijk een verdienstelijke match tegen de meisjes van Schoten M1. Ze hielden de puntjes thuis op de Bist, goed gedaan jongens! Ook een dikke proficiat aan de meisjes van Schoten, die zich flink verweerd hebben.

De U14 waren ook in de winning mood en hielden de punten ook in de Bist.

Toen was het tijd voor onze fanionteams . De dames begonnen aarzelend aan hun wedstrijd maar konden tegen het einde van de 1te helft een kloofje slaan .(16-12) .De tweede helft draaide het beter en dus een overtuigende eindstand (34-27).

foto’s  : klik hier

De stadsderby Wilrijk – Hoboken (Sasja) was een plezier voor het oog. Onze mannen konden met snel en mooi handbal HV Sasja naar huis sturen met lege handen .

foto’s :klik hier

Ook zondag hielden de J18 ( na een spannende match met veel hoogtes en laagtes) de punten thuis.Nu was de druk op de Heren 2 wel hoog ! Alle seniorenploegen die thuis speelden hadden gewonnnen .Onder het toeziende oog van de laatste shift eters deden ook zij wat ze moesten doen ….winnen 🙂

Conclusie ? Elke week restaurantweekend organiseren ???