Sporten begint aan je voordeur …. team wonderwomen geven het goede voorbeeld

Sporten begint aan je voordeur …. team wonderwomen geven het goede voorbeeld
4 december 2019 Els Gonthier

Dikke proficiat aan onze M17 meisjes ! Zij hebben met glans de beste uilenprestatie neergezet van het project All ride :Sporten begint aan je voordeur ….

De meisjes ontvangen allemaal een cinematicket en vanuit het Uilenbestuur nog een extra dikke merci voor jullie prestatie !

In bijlage vind je de finale scorebord: M17 wint de competitie.

2 weken geleden zijn we gestart met  de vraag jullie verplaatsingen van en naar de sportclub aan het registreren in de AllRide-app in het kader van een onderzoek van de stad Antwerpen. Tot nu toe hebben vooral Dames 1 zich ingeschreven in de app, waarvoor dank dames. Aan degenen die zich nog niet hebben aangemeld zouden we willen vragen dat alsnog te doen, want de volgende weken gaan we verdere stappen nemen in dit onderzoek.

Tebeginnen vandaag, want vanaf nu dagen we jullie ook uit om zoveel mogelijk te voet, met de fiets of met het openbaar vervoer naar de sportclub te komen.

Sporten begint aan je voordeur

We komen immers naar de sportclub om te bewegen dus waarom zouden we voor en na het sporten in de auto zitten? Kom te voet, met de fiets of met het openbaar vervoer en begin je opwarming al op weg naar de sportclub.

Ga de uitdaging aan

We maken er ook een leuke wedstrijd van! Zo zullen we via de AllRide-app de scores kunnen bijhouden en zien welke ploegen het beste presteren. Bespreek binnen je ploeg een strategie, bepaal een kapitein en een leuke naam. De kapitein kan vervolgens jullie teamnaam mailen naar info@allride.vlaanderen en zo verzamelen jullie alvast 10 bonuspunten.

AllRide-app

Vergeet zeker niet om al je verplaatsingen te registreren in de AllRide-app. Zo scoor je niet enkel extra punten, maar leren we als club en als stad enorm veel bij over de noden en mogelijkheden van die verplaatsingen.

Heb je nog vragen over het gebruik van de app? Dan kan je terecht op de FAQ-pagina van AllRide of je kan het AllRide team contacteren op info@allride.vlaanderen.

Nog niet aangemeld bij Allride? Op  de informatieflyer in bijlage vind je alle info terug om van start te gaan.

Sportieve groetjes,

Patrick De Mot – Bart Deceuster

Uilenspiegel