Stijn Gijs kiest voor Uilenspiegel!

Stijn Gijs kiest voor Uilenspiegel!
30 mei 2021 Sofie Braem

Stijn Gijs zal volgend seizoen het fanionteam van de heren1 versterken. Stijn zet de stap naar Uilenspiegel omdat hij enorm gelooft in de kracht en het potentieel van het team en mee alles op alles zal zetten om de heren1 terug naar 1e nationale te loodsen! Dat is tenslotte al geleden van 1995, maar Stijn gaat geen uitdaging uit de weg en met zijn ervaring en palmares is hij voor ons het laatste ontbrekende puzzelstuk!

Stijn startte zijn handbalcarrière bij Uilenspiegel, de club waar ook zijn bompa Gustaaf ‘Staf’ Neutjens heeft gespeeld. Stijn speelt niet enkel al 10 jaar op het hoogste niveau, maar heeft ook gespeeld in de Bene-league (en een plaatsje gehad op de topscoorderslijst) en werd vorig seizoen uitgeroepen tot 10e beste speler van België.

We vinden het enorm fijn dat Stijn gelooft in de sportieve en ambitieuze plannen van de club en we zijn ervan overtuigd dat er ons een mooie toekomst samen staat te wachten! Welkom Stijn, we wensen je enorm veel succes, handbalplezier en sportieve uitdaging.