Terugblik op het weekend van 1 en 2 december

Terugblik op het weekend van 1 en 2 december
5 december 2018 Els Gonthier

Zaterdag konden zowel de dames 1 , de dames 2 en de heren 1 de punten in de Bist houden !

Heren liga1 pakken scalp van Merksem in stadsderby!
Na de ontreddering van vorige week in Meeuwen en het stopzetten van deze wedstrijd waren onze heren erop gebrand om een resultaat neer te zetten voor Beau Bortolin.
En of ze dat deden. In de eerste helft werd Merksem in tempo gewoonweg overspeeld. Vooral onze schutters waren een gesel voor de Olse doelman en de Uilen gingen de rust in met een 20-14 voorsprong.
In de 2e helft wijzigde Olse haar verdediging en onze schutters werden streng bewaakt. Merksem kwam terug in de wedstrijd en bracht de stand terug gelijk rond de 20e minuut. Dit was het sein voor onze heren om de kopjes terug bij elkaar te steken en na een time out werd er terug volgens de afspraken gespeeld.
De Uilen bewezen dat ze een match terug in handen kunnen nemen tegen een heel ervaren Merksem met maar liefst 4 1e nationale spelers in hun rangen. De eindstand was 36-33
Dit doet de coaches veel plezier!
Volgende week volgt nog een thuismatch tegen Neerpelt en de week nadien naar Overpelt.
Voor de winterstop er is, verwacht de hele spelersgroep aan haar supporters nog spektakel aan te bieden. Te beginnen volgende week zaterdag op de Bist!
Onze heren spelen mee in de bovenste regionen en willen daar blijven!

De teams konden zich na de match te goed doen aan een heerlijke portie kaas en wijn.Met dank aan de cel dames voor de organisatie.

Op 2 december speelden de J12 een driehoekstoernooi met Sasja en Evergem. Nadat de Sint de brave Uilen succes gewenst had, speelden ze een aantal spannende spektakelmatchen waar ze veel van geleerd hebben. Knap gedaan!

Onze M12 speelden een driehoekstornooi in de sporthal van de Bist . Bocholt en Evergem waren de geduchte tegenstanders. Bocholt was duidelijk nog een maatje te groot maar we zagen mooie acties en de meisjes hebben weer veel bijgeleerd J .