Topsportfonds 2016

Topsportfonds 2016
10 december 2016 Els Gonthier

Voor het derde jaar op rij kan Uilenspiegel HV weer rekenen op het topsportfonds van de stad Antwerpen voor de ondersteuning van onze dameswerking en ons topsportproject.

Deze steun draagt actief bij tot het realiseren van onze doelstellingen.

Dankzij deze financiële steun en topsportbegeleiding vanuit de stad Antwerpen kunnen wij onze club verder uitbouwen op topsportvlak en kunnen wij onze topsporters en topsport-talenten professioneler ondersteunen.

Onze dames van het fanionteam treden volgend jaar allemaal terug aan en het team breidt uit met 2 speelsters. Ook de doorstroom van de jeugd naar het fanionteam gebeurt systematisch.

Het opgestarte topsporttraject voor de jeugd kan dankzij deze ondersteuning ook volgend seizoen aangeboden worden. Dit succesverhaal heeft ook al zijn weg gevonden in Nederland waarvan de eerste Nederlandse jeugdspeelsters nu ook  extra trainingen bij Uilenspiegel HV komen volgen.

De eerste screenings door Sportmed zijn achter de rug dus iedereen kan a.d.h.v. zijn persoonlijk trainingsschema aan de voorbereidingen van het seizoen 2016-2017 beginnen.

Naast uitbreiding van ons trainersteam kunnen wij dankzij het topsportfonds volgend seizoen ook weer extra kracht en stabilisatietrainingen aanbieden in onze eigen ingerichte fitnessaccommodatie.