Transfernieuws dames 1ste Nationale

Transfernieuws dames 1ste Nationale
17 april 2020 Els Gonthier

Wij willen jullie graag voorstellen aan deze 2 speelsters die volgend seizoen ons damesteam in 1e nationale zullen versterken!

Laura Govaerts is 21 jaar, keepster en afkomstig uit Etten-Leur, Nederland. Ze kreeg op haar 3 jaar de handbalkriebels te pakken en volgde haar jeugdopleiding bij HV Internos en HV Dongen. Nadien verstrekte ze het team van HV Quintus en V&L, waarbij ze haar debuut maakte in de Challenge Cup. Buiten haar ervaring in eredivisie in Nederland, speelde ze afgelopen seizoen bij Bocholt. Een zomerstop kent Laura niet, want dan speelt ze beach handbal met de Nederlandse A selectie. Nog enkele leuke weetjes : in de kleedkamer wil ze altijd het dichtste bij de douche zitten en ze warmt ook altijd op aan dezelfde kant van het veld!

Imke Van den Noort is 20 jaar, midden – en cirkelspeelster en afkomstig uit Tilburg, Nederland. Zij startte haar handbalcarrière op haar 6 jaar RHV en genoot haar jeugdopleiding bij HV Dongen. Afgelopen 2 seizoenen heeft ze bij Bocholt gespeeld, waar ze vorig jaar mee geknokt heeft om kampioen te worden! Enkele leuke weetjes : het is haar tot nu toe altijd gelukt de kleinste van het team te zijn, ze is altijd te vinden voor een drankje en een feestje na de match en ze warmt ook altijd aan dezelfde kant van het veld op (maar niet de kant van Laura).

Van harte welkom Laura en Imke, we wensen je heel veel succes en handbalplezier!