Transfernieuws heren Liga1!

Transfernieuws heren Liga1!
7 mei 2020 Sofie Braem

Met veel enthousiasme stellen wij jullie voor aan Kasper Verbelen, die volgend seizoen het fanionteam van onze heren Liga 1 zal versterken. Kasper is 32 jaar, afkomstig uit Waasmunster en hij kreeg de handbalkriebels al vroeg te pakken en genoot zijn jeugdopleiding bij HC Brasschaat. Hij heeft als keeper al een succesvolle weg afgelegd, bij clubs zoals Turnhout, Sasja, Izegem en Don Bosco Gent.

Kasper is niet enkel afkomstig uit een handbalfamilie, maar ook zijn vrouw Nieke is geen onbekende in de handbalwereld. Zijn zoontje Gustav is thuis al volop aan het oefenen door te gooien met alles en een 2e kleine spruit is op komst! De handbalopvolging binnen de familie is dus verzekerd.

We zijn als club zeer blij dat Kasper samen met ons het ambitieuze en sportieve verhaal van de heren wil schrijven. We willen daarom Kasper en zijn hele familie een warm welkom heten in de club. Laten we er een sportief avontuur van maken en samen hard werken en dromen om de titel te pakken en kampioen te spelen.