Wedstrijdverslagen weekend 9/10 februari

Wedstrijdverslagen weekend 9/10 februari
11 februari 2019 Els Gonthier
U12 -schoten
Vandaag speelden onze jongens een spannende match tegen Schoten met trainer Kris als grootste supporter.
Eerste set hebben ze op het einde door enkele schoonheidsfoutjes uit handen gegeven, de tweede overtuigend gewonnen en de derde set eveneens verloren. Eindstand 8-6, 4-8 en 7-5.
Wij zagen jongens die bleven vechten, veel potentieel en kandidaten voor de eindronde!

 

Schoten M2 – Uilenspiegel Edegem, een verhaal in 3 hoofdstukken.

Hoofdstuk 1 : Hoe, zijn ze al begonnen?
Na een openingsdoelpunt van Noor viel het stil bij onze uiltjes. Geen beweging en Schoten kon met een hoge en harde verdediging de bal steeds wegsnoepen. Gevolg : 3-1 na 7 minuten. Tijd voor coach Ann om in te grijpen. Door de hoge verdediging ook veel fouten, Ann vroeg om bij fouten een muurtje te maken voor Noor. Die dankte voor de ruimte en zo kon de eerste set nog winnend afgesloten worden. (3-5)
Hoofdstuk 2 : Hé, als we in beweging zijn kunnen ze ons moeilijker tegenhouden
In de 2° set was het aan Schoten om eerst te scoren. Maar daarna was het vooral Uilenspiegel dat met vrijworpen uitliep naar 1-3 halfweg de 2° set. Tijd voor coach Ann om een nieuwe opdracht te geven. Backs en middenopbouwer proberen hun man voorbij te geraken, daarachter ligt de weg naar doel vrij. Probeert een andere verdediger het gaatje dicht te lopen kan je een pas geven aan de cirkelspeler. Dat was nog niet zo gemakkelijk maar Faye werd toch al mooi aangespeeld. Schoten kwam dichterbij maar strandde op 4-5
Hoofdstuk 3 : Faye ziek?
Voor de wedstrijd slecht nieuws: Willemijn en Faye ziek zodat we geen reservespelers hebben. Gelukkig kwam Faye er toch door en laat ons eerlijk zijn: als dit een zieker Faye was zijn we wel benieuwd wat een gezonde Faye kan. Zodra Noor of Ilham hun verdediger voorbij waren dook onze Cirkelfee in de vrije ruimte, werd aangespeeld en scoorde vlotjes. Tot de Schotense verdediging Faye niet meer losliet en vooral Noor een vrije baan naar doel gaf. Uilen gelanceerd en via een 1-6 halfweg naar 3-8 winst.
Proficiat meiden

Punten bleven op de Bist 🙂